Ultimele repetitii pentru LEUL DESERTULUI

Repetitiile pentru premiera LEUL DESERTULUI intra in linie dreapta. Protagonistii spectacolului LEUL DESERTULUI, repeta in mod sustinut, sub bagheta regizorala a maestrului RADU BELIGAN, pentru premiera va avea loc pe 28 octombrie la Teatrul Tineretului (Palatul National al Copiilor).

Personajele se contureaza si prind forta, actiunea decurge imprevizibil, intr-o maniera ce va tine spectatorii cu rasuflarea taiata, iar momentele cheie ale piesei, de un umor spumos, completeaza lista ingredientelor unei comedii fabuloase, cu o distributie de exceptie ce ii include pe: RADU BELIGAN, MAIA MORGENSTERN, MIRCEA RUSU, LAMIA BELIGAN, GEORGE REMES si TANIA POPA.

Premiera LEUL DESERTULUI este un eveniment in sine in lumea teatrala romaneasca, pentru ca doua nume simbol ale scenei lirice, RADU BELIGAN si MAIA MORGENSTERN, joaca pentru prima oara impreuna. Piesa, o comedie a carei actiune alerta este pozitionata in lumea plina de intrigi a unui cartel mafiot international, a fost scrisa de Mona Radu special pentru cele doua legende ale scenei, care se intalnesc pentru prima oara in acelasi spectacol.

Cariera prodigioasa a actritei MAIA MORGENSTERN include nenumarate personaje memorabile, aparitii in aproape 20 de filme si roluri in seriale tv.

RADU BELIGAN are o activitate impresionanta in teatru, film, televiziune si radio, este membru de onoare al Academiei Romane din 2004, iar din decembrie 2013 figureaza in Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena unui teatru.

Biletele pentru premiera LEUL DESERTULUI si pentru celelalte spectacole gazduite de Teatrul Tineretului se gasesc la casa de bilete a Palatului National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si online pe bilete.ro , blt.ro. myticket.ro, biletoo.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.