Ascultati primele doua piese THE SIRENS!

Cu cateva zile inainte de a porni in cel dintai turneu, THE SIRENS au lansat primele doua piese. Melodiile power trio-ului feminin format din KARI RUESLÅTTEN (The 3rd And The Mortal), ANNEKE VAN GIERSBERGEN (The Gathering) si LIV KRISTINE ESPENAES KRULL (Theatre Of Tragedy) pot fi ascultate aici:

THE SIRENS – Sisters of the Earth

THE SIRENS – Embracing the Seasons

Primul turneu THE SIRENS a inceput pe 15 octombrie si include aparitii la festivaluri europene. Show-ul, in care fetele vor fi acompaniate de un band, va dura aproximativ 100 de minute si va include atat piese din repertoriul trupelor The 3rd And The Mortal, The Gathering si Theatre Of Tragedy, cat si melodii lansate in decursul carierelor solo ale celor trei artiste. Spectacolul va cuprinde momente solo, duete si secvente in care cele trei soliste vor canta impreuna, intr-o productie ce combina indragite repere clasice cu elemente noi si neasteptate.

Anul viitor, Kari Rueslatten, Anneke van Giersbergen si Liv Kristine vor ajunge in premiera in Romania si in Europa de Est, la festivalul METALHEAD Meeting 2015, care va avea loc intre 12 si 14 iunie in Bucuresti.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.