Incepe Platforma Internationala de Teatru Bucuresti

Joi, 13 noiembrie, se da startul Platformei Internationale de Teatru Bucuresti, care, la prima sa editie, atinge un subiect intens dezbatut si extrem de sensibil: feminismul. Timp de 4 zile, la Hanul Gabroveni si Sala ARCUB, punctele de vedere feminine vor fi la ele acasa in cadrul Platformei Internationale de Teatru Bucuresti #1.

Evenimentul, produs de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București și de Asociația Romana pentru Promovarea Artelor Spectacolului, in parteneriat cu British Council si Institutul Polonez si cu sprijinul Ibsen Scholarship, va gazdui o selectie impresionanta de spectacole de teatru de neratat: „Major Tom” (Marea Britanie), „The Tin Ring” (Marea Britanie), „Dress with a Hole” (Polonia) si „Long Distance Affair” (SUA) – teatru via Skype, in premiera in Romania.

Alaturi de spectacolele cuprinse in programul Platformei Internationale de Teatru Bucuresti, vor avea loc si evenimente la care publicul are acces gratuit: dezbaterea „Feminism sau feminitate? Statutul femeii pe scena romaneasca de azi‟, proiectia filmului „MissRepresentation” si Castingul National Ibsen – prima faza a proiectului „Surorile Heddei. Susținerea femeilor artist in teatrul din Romania si Estul Europei.”

Mai multe detalii despre programul evenimentului sunt disponibile pe www.arcub.ro.
Biletele au pretț unic – 25 lei – si sunt disponibile la Casa de bilete ARCUB, din Str. Batiste nr.14. Doritorii isi pot achizitiona abonamentul care permite accesul la cele 4 spectacole (Major Tom, The Tin Ring, Dress with a Hole si Long Distance Affair) cu 75 lei.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.