DAVID BISBAL revine in concert la Bucuresti, in martie 2015

In urma cu doi ani, carismaticul cantaret spaniol, DAVID BISBAL le-a promis celor peste 4.000 de fani care l-au aplaudat frenetic la Sala Palatului, ca va reveni in Romania cu un nou concert. Asteptarea a luat sfarsit, caci iubitorii muzicii latino sunt invitati la un show plin de pasiune si energie sub amprenta vocii inconfundabile a lui DAVID BISBAL. Concertul starului spaniol, va avea loc la Sala Palatului, in data de 18 martie 2015, de la ora 20:00, si face parte din turneul international ”Tu y Yo”, turneu de promovare al celui mai recent material discografic, ce va fi lansat si la Bucuresti in prezenta publicului spectator.

Insotit de instrumentistii sai fabulosi, David Bisbal le va oferi celor prezenti un concert memorabil, un show 100% live, menit sa transmita vibratiile melodiilor ritmate, dar si emotiile baladelor cu versuri sensibile despre dragoste. Din playlist-ul concertului de la Bucuresti nu vor putea lipsi melodiile de succes, ”Buleria”, ”Corazon Latino”, ”Premonicion” sau ”Sin mirar atras”, dar si piese in prima auditie, desprinse din noul albumul ”Tu y Yo” .

Biletele pentru concertul David Bisbal au fost puse in vanzare si sunt disponibile la preturi variabile in functie de categorie, dupa cum urmeaza: VIP 396 lei, cat.I 285 lei, cat.II 198 lei, cat.III 110 lei, si cat.IV 80 lei.

Acestea pot fi achizitionate direct de la agentia de bilete a Salii Palatului si online pe www.ticketnet.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.