Horia Andreescu si Alexander Krichel in Stagiunea Regala

Sambata, 7 februarie 2015, Camerata Regala, ansamblu aflat sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei, va invita incepand cu orele 19.00 la Ateneul Roman (Str. Benjamin Franklin, nr. 1-3, Bucuresti) la cel de al doilea concert din Stagiunea Regala. Invitati speciali ai stagiunii vor fi dirijorul Horia Andreescu si pianistul Alexander Krichel, iar in program veti putea asculta lucrari de Mozart si Schubert.

In cadrul celui de-al doilea concert din Stagiunea Regala, Camerata Regala propune melomanilor o intalnire cu indragitul dirijor Horia Andreescu si cu pianistul Alexander Krichel, castigatorul premiului Echo Klassik 2013 si artist exclusiv Sony Classical. Muzicienii care formeaza acest ansamblu sunt neobositi in a concepe proiecte care sa aduca muzica clasica in atentia iubitorilor de frumos. Proiectele lor ofera o viziune proaspata si dinamica, reusind sa atraga cu succes publicul in sala de concert cu fiecare ocazie. Acest concert este sustinut totodata de Clubul Rotary Triumph, care se implica activ in domeniul cultural prin evenimente de fundraising cu scopul de a sprijini tinerii muzicieni.

STAGIUNEA REGALA va aduce in fata publicului interpretari de referinta si va oferi acestuia ocazia sa se bucure de prezenta unor muzicieni recunoscuti in toata lumea: Elizabeth Sombart, Liviu Prunaru, Valentina Svyatlovskaya.

Biletele pentru concert sunt disponibile in reteaua bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos. Mai multe amanunte despre concert, dar si despre activitatea Cameratei Regale puteti afla pe site-ul lor – www.camerata-regala.ro si de pe pagina de Facebook a ansamblului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.