“Sunetul Iubirii”: SEDA BAGCAN acompaniata de ROBERT HAIG COXON

Seda Bagcan, una dintre cele mai apreciate cantarete New Age la nivel mondial, revine la Bucuresti pentru a darui iubitorilor genului un concert remarcabil, un eveniment cultural de inalta tinuta organizat de A-MA Events ce va avea loc in data de 4 aprilie in Sala Mare a Palatului National al Copiilor, incepand cu ora 19:00.

In concertul ”Sunetul Iubirii” vocea Sedei Bagcan se va imbina cu sunetul pianului lui Robert Haig Coxon, cunoscut ca un adevarat maestru al vindecarii sacre prin muzica. Concertul va cuprinde o serie de lucrari muzicale veritabile precum The Silent Path, interpretata de cei doi muzicieni intr-o varianta unica.

Biletele au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate prin intermediul platformei online www.bilet.ro, la diferite preturi in functie de categorie, dupa cum urmeaza:
• VIP – 159 RON;
• Cat. I – 130 RON;
• Cat. II – 88 RON.

Cunoscatorii muzicii compuse si interpretate de Seda Bagcan, au fost fascinati nu numai de calitatile vocale si performantele tehnice dovedite in cadrul reprezentatiilor anterioare sustinute la Bucuresti, ci si de atmosfera relaxanta din timpul concertului.

Seda Bagcan a cantat pentru prima data in Romania in septembrie 2013, in deschiderea conferintei pe care autorul american Gregg Braden a sustinut-o la Bucuresti, revenind in noiembrie anul trecut, in cadrul turneului World Peace Tour. Compozitorul si pianistul japonez Kitaro, recunoscut ca pionier in muzica New Age, castigator al premiilor Grammy si Globul de Aur, a fost impresionat de calitatile interpretative ale Sedei Bagcan, ajungand sa incheie un contract cu casa de discuri Domo Records care il reprezinta pe Kitaro la nivel international.

Seda Bagcan poate fi gasita la sectiunea „New Artist“ pe site-ul Domo Records:
http://www.domomusicgroup.com/home.php

Printre albumele lansate se numara „Sunrise“, „Remember“, „Sufi Soul Neym“, un material care integreaza in muzica contemporana principiile sufismului. Cel mai recent album, lansat in decembrie 2013, se numeste „I am that I am“. In Romania acestea se gasesc la NICHE RECORDS.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.