“Amor em Paz” la ARCUB

Va povesteam aici despre concertul “Amor em Paz”, care urma sa fie sustinut de Luiza Zan (voce si percutii) si Istvan Gyarfas (chitara) in cadrul seriei JAZZAJ la ARCUB. Ei bine, de Ziua Indragostitilor, cei doi s-au prezentat cu mult entuziasm pe scena ARCUB in fata iubitorilor de jazz pentru a le transmite un mesaj-concert de iubire.

Astfel, de Ziua Indragostitilor, timp de o ora si jumatate publicul s-a putut bucura de prezenta celor doi artisti si de instrumentele lor. Cum era de asteptat, vocea Luizei Zan i-a cucerit imediat, fiind cu adevarat deosebita. Din programul serii nu au lipsit melodii precum “Love” a lui Nat King Cole sau “Can’t buy me love” a celor de la The Beatles.

De asemenea, intr-o nota plina de umor, artista a transmis un mesaj foarte inspirat, in ton cu numele concertului “Amor em Paz”, pentru iubitorii de jazz adunati in sala ARCUB: dragostea este pretutindeni, in fiecare gest, in fiecare privire, si ar fi frumos sa nu se limiteze la o singura sarbatoare. Venim si noi cu o completare: exista o diferenta intre a dori pe cineva si a te bucura prin toate mijloacele de prezenta persoanei dorite, asa ca urmati indemnul Luizei Zan si faceti din fiecare zi o sarbatoare a iubirii.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *