EUROPE va canta pe 11 iunie, la Arenele Romane!

Dupa indelungi asteptari, fanii trupei EUROPE din Romania au motiv de bucurie. Dupa o serie de 10 concerte programate in Statele Unite al Americii, cea mai apreciata trupa rock de origine suedeza, va ajunge in Romania pentru a sustine concertul reprogramat la finalul anului trecut, cu promisiunea de a crea o atmosfera cu adevarat incendiara in data de 11 iunie.

Concertul care initial ar fi trebuit sa se desfasoare in luna noiembrie la Sala Palatului, a fost reprogramat din cauza unor modificari ce au intervenit in planul turneului pe care il desfasurau artistii in acel moment. Ziua de 11 iunie, noua data de desfasurare a concertului, aduce si schimbari asupra locatiei, fapt ce va reprezenta, fara doar si poate, un avantaj major pentru iubitorii muzicii rock. Concertul se va desfasura la Arenele Romane, cea mai cunoscuta locatie a muzicii rock, a carei capacitate le permite organizatorilor sa puna in vanzare bilete la preturi accesibile.

Astfel, toti cei interesati isi vor putea procura biletele la preturi variabile, in functie de amplasament, dupa cum urmeaza: VIP – 175 lei, Cat.I – 135 lei, Cat.II – 95 lei. Biletele au fost puse in vanzare si sunt disponibile in reteaua EVENTIM la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas si online prin www.eventim.ro. IMPORTANT! Toti clientii care si-au pastrat biletele achizitionate pentru concertul Europe din luna noiembrie, vor beneficia de locuri in zona VIP a noii locatii.

In afara noilor piese, publicul din Romania va putea asculta ”The Final Countdown”, ”Rock the Night” sau ”Carrie”, celebrele melodii care au cucerit audienta din intreaga lume. In Romania, cel mai popular album lansat de Europe este “The final countdown” aparut in anul 1986 si a vandut aproximativ 4 milioane de exemplare numai in SUA. Trupa va concerta in luna martie 2015 in Marea Britanie, alaturi de Black Stars Riders, intr-un turneu european ce va incepe cu doua nopti in Glasgow, va culmina cu doua nopti la Shepherds Bush Empire din Londra, apoi va continua cu un sir lung de concerte in S.U.A.

Noile albume „Secret Society“, „Last Look of Eden“ si „Bag of Bones“ produse in ultimii ani, i-au adus din nou in atentia fanilor si in concerte pe marile scene ale lumii. In 2013, Europe a marcat aniversarea a 30 de ani de activitate prin lansarea unui DVD cu un concert remarcabil sustinut in Suedia. Aventura continua cu un nou album! In luna martie a acestui an, suedezii vor lansa cel de-al zecelea album, intitulat ”War of Kings”, titlu ce poarta numele single-ului intrat deja in playlist-urile posturilor de radio din Suedia, Franta, Marea Britanie si S.U.A.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.