TRIALOGURI LA ARCUB: “… in lume nu-s mai multe Romanii”

Dupa prima editie din 2015 a Trialogurilor la ARCUB, unde peste 60 de persoane au calatorit in timp si au vazut drumul unei generatii de artisti romani chiar prin ochii celor mai insemnati reprezentanti ai sai – Mircea Baniciu si Nicu Alifantis – dialog moderat de jurnalistul Doru Ionescu, urmeaza un nou episod, tot cu caracter autohton. Astfel, joi, 26 februarie, de la ora 19.00, Ceainaria ARCUB va gazdui intalnirea dintre autorul Radu Paraschivescu si omul de televiziune si de radio Luca Niculescu, in cadrul careia vor dezbate tema “… in lume nu-s mai multe Romanii”. Discutia va fi completata de recitalurile solo, in aceeasi nota, ale naistei Cornelia Tihon.

Trialoguri la ARCUB este un eveniment lansat in luna februarie 2014. Invitatii speciali ai editiilor anterioare au fost: scriitorul Mircea Cartarescu, poetul Mircea Dinescu, psihologul Aurora Liiceanu, dirijorul Tiberiu Soare, scriitoarea Gabriela Adamesteanu, actrita Oana Pellea, poeta Ana Blandiana, regizorul Nae Caranfil si muzicienii Mircea Baniciu si Nicu Alifantis.

Scopul central al intalnirilor din seria Trialoguri la ARCUB este acela de a le oferi bucurestenilor sansa de a participa la discutii relaxate, pe teme diverse, abordate de personalitati ale lumii culturale.

Accesul la eveniment se face in baza unui bilet de intrare in valoare de 25 lei, care poate fi achizitionat de la Casa de bilete ARCUB, din Str. Batiste nr.14.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *