JAZZAJ LA ARCUB: Concert live “We must believe in spring”

Sambata, 28 februarie, in cadrul seriei de concerte bilunare Jazzaj la ARCUB, va avea loc concertul “We must believe in spring”, sustinut de Mircea Tiberian Ensemble, impreuna cu tanara artista Nadia Trohin si experimentatul saxofonist Cristian Soleanu. Evenimentul va avea loc la Sala ARCUB din Str. Batiste nr. 14, de la ora 20:00.

“We must believe in spring” este un proiect conceput si realizat de Mircea Tiberian, impreuna cu ansamblul de muzicieni pe care il conduce. Artistul propune sub acest generic, ce parafrazeaza un celebru cantec scris de Michel Legrand, o asociere de stiluri, in aparenta foarte indepartate; este vorba despre cantecul romanesc traditional sau chiar de unele cantece „de mahala” si de compozitii in prima auditie ce fuzioneaza intr-un idiom specific jazzului contemporan.

Ansamblul este format din nume de referinta ale tinerei generatii de jazzmani: Michael Acker la contrabas si Octavian Scurtu la percutie, coordonate de unul dintre cei mai apreciati pianisti de jazz din Romania, Mircea Tiberian.

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ARCUB (Str. Batiste nr. 14) sau online pe bilete.arcub.ro.
Preturi: 45 lei (Categoria I) si 35 lei (Categoria II). Elevii si studentii care se prezintaă la Casa de Bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 25 lei.
Detalii pe www.arcub.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.