“Hope Concert”: muzica clasica, jazz si street art pentru copiii aflati in pericol de abandon

Pe 18 martie, Ateneul Roman va fi centrul generozitatii: Hope and Homes for Children Romania organizeaza cea de-a treia editie a concertului caritabil dedicat copiilor fara familie sau aflati in pericol de abandon. Hope Concert continua traditia Galelor Twin Art din 2013 si 2014, sub numele sperantei, cea care sta la baza filosofiei Hope and Homes for Children. Acum 16 ani, cand au inceput lucrul in România, peste 100.000 de copii erau institutionalizati. Speranta ca fiecare copil merita o casa si o familie i-a calauzit catre rezultatul de astazi, in care doar 8.000 de copii se mai afla in institutiile statului.

Editia din aceasta primavara se anunta a fi o calatorie impresionanta de la jazz la muzica clasica, pusa in scena cu maiestrie de artisti consacrati precum: violoncelistul Marin Cazacu, pianistul Andrei Licaret, Ansamblul Violoncellissimo, duo-ul de jazz Mircea Tiberian si Nadia Trohin, percutionistul Zoli Toth si actrita Ana Pepine, cu participarea extraordinara a sopranei Irina Iordachescu. Gazda serii va fi, si in acest an, jurnalista Amalia Enache, care sprijina Hope and Homes for Children de mai bine de 5 ani, in calitate de ambasador.

Arta este mediul cel mai potrivit pentru propagarea ideilor generoase si pentru a aduce oamenii impreuna. Anul acesta, arta stradala se alatura, pentru prima data, muzicii clasice si jazz-ului. In fata Ateneului va avea loc un “live street art performance” realizat de cei de la Sweet Damage Crew, unii dintre cei mai cunoscuti realizatori de graffiti din Romania.

De-a lungul timpului, zeci de personalitati ale lumii culturale romanesti s-au alaturat visului Hope and Homes for Children, de a oferi fiecarui copil o casa si o familie. Pe 18 martie va invitam la un eveniment al sperantei si generozitatii, prin care sa continuam impreuna drumul deschis de Hope and Homes for Children, acum 16 ani.

Evenimentul este realizat în colaborare cu Filarmonica George Enescu.

Biletele la Hope Concert se pot achizitiona de pe Bilete.ro, ove.ro sau direct de pe site-ul www.hopeconcert.org.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *