„File de primavara”, 1 si 8 Martie alaturi de Editura Litera

Pentru ca primavara si feminitatea isi fac loc si in universul cartilor, Editura Litera aduce martisoare si daruri speciale cititoarelor sale cu ocazia zilelor de 1 si 8 Martie. Fie ca se afla la birou, se plimba cu taxiul sau cu metroul sau savureaza un ceai, Litera a pregatit o surpriza pentru fiecare femeie, pentru a celebra ziua lor si venirea primaverii cu o carte cadou.

Intre 1 si 8 Martie barbatii din companii sunt provocati sa scrie pe pagina de Facebook Editura Litera cat de speciale sunt colegele lor, in cadrul campaniei Cele mai pretuite femei primesc cele mai frumoase carti! Mesajele cele mai interesante vor fi premiate cu carti pentru toate femeile din companie si papioane pentru gentlemenii care au preluat initiativa.

Pe 1 Martie, cine a urcat in Taxiul cu bomboane si-a facut ziua mai frumoasa, primind o carte in dar. Pe 8 Martie este randul MERIDIAN TAXI sa ofere doamnelor si domnisoarelor norocoase o carte, in cadrul campaniei „De ziua ta, MERIDIAN TAXI iti ofera LITERAtura in dar”.

Calatoria cu metroul se transforma si ea pe 8 Martie intr-un prilej de a sarbatori Femeia. Editura Litera si revista Unica, cu sprijinul Metrorex, ofera femeilor care circula pe magistralele 1 si 2 o carte si o revista cadou.

Tot o carte in dar au primit clientele ceainariei Joie de Vivre pe 1 Martie si vor continua sa primeasca si pe 8 Martie. Ceaiul si lectura sunt prietene bune!

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.