Descoperiti-va talentele la Fundatia Calea Victoriei!

Fundatia Calea Victoriei a pregatit o serie de cursuri practice care sa va ajute sa va descoperiti talentele in domeniul ales. Va puteti cultiva inclinatia spre desen alaturi de artistul plastic Maria Balan, va puteti lasa indrumati in arta actorului de actrita Smaranda Caragea sau puteti alege sa descoperiti tainele jurnalismului narativ cu Ana Maria Ciobanu de la Decat o Revista.

„Am uitat si nu mai stim cum sa fim directi si firesti. Intampinam diferite situatii care ne inhiba, ne streseaza, ne blocheaza. De ce? Ceea ce nu stim totusi este ca arta si stiinta naturaletii este arta si stiinta teatrului.”-Smaranda Caragea

Atelierul Introducere in arta actorului, din 23 Martie urmareste ca prin jocuri, improvizatie si dictie sa readuca bucuria lucrurile simple, nepretentioase, nesofisticate. Redescopera valoarea sinceritatii cu sine in ipostaza de spectator si de actor, dar si capacitatea de a folosi mai bine toate modalitatile de comunicare directa si de a ne controla emotiile si rabdarea.

Jurnalism narativ – atelier practic, din 25 Martie isi doreste sa fie o conversatie despre scris, despre bucuriile si fricile pe care ni le aduce. Acest atelier te va trece prin toate fazele procesului de scriere: idee, documentare, focalizare, organizare, scriere si rescriere.

Daca ai in gand o poveste pe care ai vrea sa o scrii, dar nu stii de unde sa pornesti si ai vrea sa-ti testezi munca discutand cu niste primi cititori care au aceleasi framantari ca si tine, acest atelier va putea reprezenta o buna ocazie pentru a prinde curaj, a deprinde disciplina si a exersa structuri, tehnici de intervievat, de scris si de rescris.

Atelierul de pictura in Acuarela, din 23 Martie, iti arata, in cele cinci intalniri, puterea si expresivitatea culorilor si te indeamna sa descoperi noi perspective de a privi natura. Vei lucra cu pastel, carbune si acuarela – trei tehnici distincte ca modalitate de executie, dar si ca emotii exprimate si forta degajata

Inscrierile la cursuri se fac la contact@victoriei.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.