„Sunt un orb“, spectacolul cel mai iubit de public cu Horatiu Malaele revine pe 20 aprilie la Cinema Patria!

Spectacolul “Sunt un orb” nu este singurul din palmaresul lui Horatiu Malaele cu zeci sau chiar sute de reprezentatii jucate cu casa inchisa ani la rand. La aniversarea celor zece ani de la prima punere in scena a recitalului intitulat sugestiv – “Sunt un orb”, actorul continua seria de reprezentatii si revine, la cererea publicului, pe 20 aprilie 2015 pe scena cinematografului Patria din centrul capitalei, sub auspiciile avertismentului cu care deja ne-a obisnuit, “pericol de ras in hohote”.

Actorul Horatiu Malaele ii va introduce pe cei prezenti in atmosfera bunei dispozitii si va imbina in armonie perfecta comedia cu literatura prin pleiada de poezii despre dragostea animaliera, picturala, de mama, de sotie, prin versurile lui Nichita Stanescu, Teodor Paca, George Toparceanu, Emil Brumaru, Mircea Micu, Geroge Tarnea, Geo Dumitrescu, Nazim Hicmet etc.

“Spectacolul Sunt un orb cuprinde cateva poezii de mare calitate, dar si proza scurta. Sunt mai multe elemente care formeaza acest spectacol, in care este vorba despre mine, dar este vorba si despre dumneavoastra”, spune Horatiu Malalele. Nu lipsesc, evident, nici momentele de improvizatie, pline de umor, cele care fac, de obicei, deliciul reprezentatiilor sale.

Ca de fiecare data, recitalul va fi urmat de proiectia filmului “Funeralii Fericite”, o comedie neagra regizata de Horatiu Malaele pe un scenariu scris de Adrian Lustig, in care chiar Horatiu Malaele realizeaza un rol de exceptie. Spectatorii care vor lua parte la spectacolul “Sunt un orb” de pe 20 aprilie, vor beneficia in mod gratuit de vizionarea acestuia. Filmul, dificil de incadrat intr-un gen cinematografic, ilustreaza o lume populata de personaje ciudate in care comedia neagra imbina satira sociala cu drama psihologica pe muzica marelui compozitor Vladimir Cosma.

Biletele pentru spectacolul artistului Horatiu Malaele au fost puse in vanzare si pot fi achizitionate de la casa de bilete a cinematografului Patria, agentiile Eurolines si TUI TRAVELCENTER, Libraria Eminescu si Unirea Shopping Center (parter). Totodata, acestea pot fi procurate si prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro. Preturile acestora variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: 49 ron – cat.I si 39 ron – cat.II.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.