Trialogurile de primavara la ARCUB incep cu “Am ales sa fiu…”

Joi, 30 aprilie, de la ora 19.00, regina Traviatei Felicia Filip alege sa fie alaturi de publicul bucurestean, intr-o discutie intima si relaxata, moderata de Emil Pantelimon si completata de acordurile muzicale ale violonistei Mihaela Mitrofan. Editia primavaratica a Trialogurilor va asteapta in Ceainaria ARCUB din str. Batiste nr. 14.

Alegerile sunt acele caramizi, care asezate impreuna iti construiesc drumul și existența. Fiecare zi a vietii tale poarta amprenta unei optiuni personale, astfel ca de tine depinde felul in care alegi sa fii, in fiecare zi. Nascuta in Ziua Fericirii, Felicia Filip este una dintre personalitatile care isi poarta steaua in frunte si are curaj sa-si asume varsta, succesul si esecul. Soprana nu se teme de timp, pentru ca simte ca acesta i-a adus implinirea spirituala. Despre curajul si forța de a fi sincer si mandru cu tine, cel din oglinda, vom invata din lectiile de viata ale acestei mari doamne a muzicii romanesti, care va spune cu toata inima “Am ales sa fiu…”

Accesul la eveniment se face in baza unui bilet de intrare in valoare de 25 lei, care poate fi achizitionat de la Casa de bilete ARCUB, din Str. Batiste nr.14.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.