Margarita Mamsirova in gala Bolshoi Opera Stars la Ateneul Roman

Mezzo-Soprana Margarita Mamsirova va performa pe scena Ateneului Roman, pe 17 mai, de la ora 20:00, in cadrul spectacolului de gala Bolshoi Opera Stars, organizat de Prahova Classic Nights si Centrul Rus de Stiinta si Cultura Bucuresti. Alaturi de Margarita Mamsirova vor mai fi prezenti o serie de artisti de origine rusa, membri ai Teatrului Academic Mare de Stat Bolshoi, cu un talent extraordinar si o experienta pe masura.

Margarita Mamsirova, posesoare a unei voci rare, este mezzosoprana a Teatrului Municipal de Stat Bolshoi. Din repertoriul sau, amintim urmatoarele roluri: Olga (“Evgheni Oneghin”) si Polina (“Dama de pica”) de Ceaikovski, Carmen (din opera omonima de Bizet), Angelina (“Cenusareasa”), Isabella (“Italianca in Alger”). A cantat pe scene de renume ale lumii : Teatrul Scala, (Milano), Marele Teatru National (Beijing), Royal Opera Covert Garden ( Londra), teatro Real ( Madrid), Grand Opera ( Paris ), Opera de Bastille ( Paris) și numeroase altele. De asemenea, a colaborat cu dirijori celebri ca Garri Bartini, Alberto Zedda, Valery Gergiev, Alexander Vedernikov, Vasili Sinaisky, Alan Buribayev, dar si cu regizori celebri ca Dm. Cherhiakov, Carlos Padrisa sau Francesca Zambella.

Alaturi de Margarita Mamsirova vor mai fi prezenti o serie de artisti de origine rusa, membri ai Teatrului Academic Mare de Stat Bolshoi, cu un talent extraordinar si o experienta pe masura. Pe scena vor urca:

Dirijor – Pavel Sorokin
Pianist – Eduard Kunz (invitat special)
Soprana – Elena Zelenskaya
Mezzosoprana – Margarita Mamsirova
Tenor – Roman Muravitsky

Stelele teatrului Bolshoi vin la Bucuresti pentru un concert in exclusivitate, ce se va desfasura sub bagheta dirijorului Pavel Sorokin, pe acordurile pianistului Eduard Kunz (invitat special), artist inclus de prestigioasa publicatie BBC Music Magazine in „Topul Celor Mai Buni 10 Pianisi de Maine,” laureat al prestigiosului Festival de Muzica Verbier si ambasador Yamaha.

Biletele (cat. 1 – 350 lei, cat. 2 – 250 lei, cat. 3 – 150 lei) se gasesc in oficiile Postei Roman, magazinele Inmedio semnalizate “bilete.ro”, in magazinele Germanos, Diverta si Vodafone, la Teatrul National, Opera Romana, Sala Palatului, Agentiile Tui Travel din toata tara, si online pe: www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.bilet.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.