Ziua Regalitatii celebrata la Ateneul Roman

Sambata, 9 mai, Camerata Regala, ansamblu aflat sub Inaltul Patronaj al Altetei Sale Regale Principele Radu al Romaniei, va invita incepand cu orele 19.00 la Ateneul Roman (str. Benjamin Franklin, nr. 1-3) la un concert dedicat Zilei Regalitatii. Invitati: dirijorul Cristian Mandeal si pianistul Andrei Licaret, care vor interpreta lucrari de Ludwig van Beethoven.

Camerata Regala celebreaza Ziua Regalitatii cu un concert special ce ii va avea ca invitati pe indragitul dirijor Cristian Mandeal si pe talentatul pianist Andrei Licaret. Publicul meloman va avea ocazia sa audieze capodopere ale compozitorului Ludwig van Beethoven: concertul nr. 4 pentru pian si orchestra si simfonia nr. 7.

Evenimentul face parte din Stagiunea Regala si se va bucura de prezenta Altetelor Regale Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu ai Romaniei.

STAGIUNEA REGALA este un proiect demarat de Camerata Regala, proiect ce aduce in fata publicului artisti de talie internationala, interpretari de referinta si ofera acestuia ocazia sa se bucure de sunetul unic al unor instrumente de colectie, foarte rare, precum Antonio Stradivari, Giuseppe Guarneri del Gesu, Andrea Amati, Giovanni Battista Guadagnini.

Biletele pentru concert sunt disponibile in reteaua bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos. Mai multe amanunte despre concert, dar si despre activitatea Cameratei Regale puteti afla pe site-ul lor – www.camerata-regala.ro si de pe pagina de Facebook a ansamblului.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.