“Baiuteii”– cartea discutata la Pop-up Stories Club

Cartea aleasa pentru a doua intalnire a clubului de lectură este Baiuteii, de Filip Florian si Matei Florian, iar invitatii care vor vorbi pornind de la ea sunt Robin Proca si Vladimir Proca, de la Robin and the Backstabbers. Pop-up Stories Club are loc marti, 12 mai, de la 19:00, in mansarda Lente din str Arcului nr 8, Bucuresti. Intrare: 20 lei, gratuit pentru studenti.

De data asta, e clar, discutia se invarte in jurul fratilor. Fratii muzicieni ii citesc pe fratii scriitori inainte de intalnire. Spectatorii o pot face inainte sau dupa, pana la urma important e sa se intample. 🙂

De ce a ales moderatoarea Georgiana Serban tocmai “Baiuteii“? “Vine vara, asa ca fara sa vrem ne gandim cu nostalgie la vacanta de vara. Ratele si vanatorii, miuta, 1-2-3 la perete stai, matele incurcate, acadele, bomboane, razbunari sau idile ne revin in minte si ni se face dor de ele, fiindca au gust de libertate. Am ales Baiuteii pentru aceasta editie a clubului de lectura ca sa incepem vara cu avant, cu poftă de joaca si prietenie. Ca intre frati.”

Scopurile clubului de lectura sunt promovarea cartilor de fictiune scrise de autori romani in viata si promovarea fictiunii ca generator de intrebari. Clubul va avea intalniri lunare cu un public care e obisnuit sa citeasca mai degraba non-fictiune, sa citeasca pentru a invata sau a afla lucruri din zonele de interes. Clubul isi propune sa apropie acest public de fictiune printr-o discutie despre povestea si ideile din carti.

Pentru participare, curiosii sunt invitati sa se inscrie cu un mail la salut at revistadepovestiri.ro, cu subiectul “Pop-up Stories Club”, pana pe 10 mai. Mai multe detalii pe pagina clubului .

Pop-up Stories Club e un proiect creat de Revista de Povestiri in parteneriat cu Student din Provincie si cu Georgiana Serban. Clubul va asteapta la intalniri si mai asteapta si feedbackul vostru post-eveniment.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.