Ritmuri calde de jazz intr-un concert live incitant: ENDURANCE la JAZZAJ

Acorduri fine, armonii eclectice, expresivitate și ritmuri ademenitoare si calde de jazz va asteapta sambata, 27 iunie, la o noua editie Jazzaj la ARCUB. Incepand cu ora 20:00, sala ARCUB din strada Batiste nr.14 te va introduce intr-o calatorie muzicala incitanta alaturi de Sorin Zlat Trio, printr-un concert de jazz autentic romanesc – Endurance.

Cu o fuziune de stiluri de cool jazz, latin, post-bop si clasic, Sorin Zlat Trio este recunoscut pe scena muzicala din Romania si strainatate prin repertoriul de compozitii personale si cover-uri de jazz. Trio-ul a luat fiinta in toamna anului 2008, avandu-i in componenta pe Sorin Zlat (pian), Razvan Cojanu (contrabas), Laurentiu Zmau (tobe). Dupa ce a figurat in lineup-urile Montreux Jazz Festival, Jacksonville Jazz Festival, Monaco Jazz Festival, alaturi de Ravi Coltrane, Lee Ritenour si Joey Calderazzo, trio-ul apare si in programul unor cluburi celebre de jazz, cum ar fi Vortex, Pizza Express, Ronnies Scott din Londra, Clubul B-flat din Berlin sau Clubul Jazz Cafe din Montreux. De-a lungul timpului, grupul a cantat pe aceeasi scena alaturi de nume mari ale jazzului: Lee Ritenour, Ravi Coltrane, Brandford Marsallis, Joey Calderazzo, Tito Puente si Jeff Ballard.

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ARCUB (Str. Batiste nr. 14) sau online pe bilete.arcub.ro.

Preturi: 45 lei (Categoria I) si 35 lei (Categoria II). Elevii si studentii care se prezinta la Casa de Bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 25 lei.

Detalii pe www.arcub.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.