Exista teatru si pe timp de vara! Teatrul In Culise nu isi ia vacanta!

Teatrul In Culise nu isi ia vacanta! Incepand cu 6 iulie, iubitorii de teatru sunt invitați sa descopere atmosfera de poveste din incinta clubului La Scena – Calea Calarasilor nr. 55, pentru a se delecta cu cele mai bune productii In Culise. De cativa ani, Teatrul In Culise incalca o regula generala a teatrelor si nu isi ia vacanta pe timpul verii, ci continua sa le ofere bucurestenilor posibilitatea de a se bucura de spectacole de teatru.

Fiind un fel de concediu pentru creier, in programul lejer din aceasta vara sunt incluse titluri care promit sa va faca serile frumoase prin umor de calitate si subiecte de actualitate, transformand fiecare iesire in oras intr-o experienta memorabila prin spectacolele: Imagineaza-ti ca esti Dumnezeu, Scrisori catre Rita: The Show, Clinica Sinucigasilor, Prostii sub clar de luna, Cum se duce totul dracu’, Ghengbeng, Sa nu ma uiti sau Diamante si Narcotice. In plus, stagiunea de vara In Culise ofera spectatorilor si seri de stand up comedy sustinute de Mincu, Maria, Florin, Banciu si invitații lor sau seri cu intrare libera, la spectacolele cursurilor de actorie Teen Media Academy: Povesti despre tine, Auditia, Just about love sau Supermarket love.

Alegand un loc incarcat de poezia vietii de artist, stagiunea de vara In Culise se va desfasura in atmosfera relaxanta din “La Scena”, o casa cu terasa in care veti regasi farmecul localurilor din Bucurestii de-altadata. Foarte aproape de Piata Unirii, La Scena se situeaza la intersectia Calea Calarasilor cu strada Mantuleasa.

Rezervarile se fac la 0735 026 762, iar programul poate fi gasit pe www.inculise.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.