Ultimele saptamani cu Scoli de vara la Fundatia Calea Victoriei

In August, luna lui Gustar, sunteti asteptati la Fundatia Calea Victoriei sa va bucurati de un mini-concediu in fiecare seara. Este o perioada potrivita din an sa profitati de timpul liber pe care il aveti si sa explorati subiecte dragi, care va reprezinta si care va pot fi utile. Doar in luna august mai poti participa la Scoli de Vara – o serie de intalniri zilnice, despre teme care te intereseaza, de luni pana vineri, incepand cu ora 19:00. Mai mult, daca vii la unul dintre cursurile noastre din aceasta luna, vei primi un cadou din partea noastra.

Iata cateva recomandari pentru luna august:

Atelierul de STIL VESTIMENTAR FEMININ, cu Valentina Balasa Ario, 3 – 6 August – Aflati ce tinute si culori vi se potrivesc, cum sa va puneti in evidenta punctele forte si ce piese vestimentare n-ar trebui sa lipseasca din garderoba unei doamne. Valentina Balasa Ario, fost model, in prezent consilier de imagine, te va ajuta sa-ti transformi imaginea pas cu pas, in functie de preferintele personale si de stilul tau de viata.

ARTA RENASTERII ITALIENE: Botticelli, Leonardo da Vinci, Michelangelo, cu Cosmin Ungureanu, 10 – 12 August – Arta europeana ar fi de neconceput in absenta Renasterii si a etapelor sale. Sunteti dornici sa aflati mai multe despre perioada care a fixat temele specifice modernitatii europene si despre artisti de calibrul lui Sandro Botticelli, Leonardo da Vinci sau Michelangelo Buonarroti? Sunteti asteptati la un curs de istoria artei gandit intr-o serie de 3 intalniri relaxate ce te vor introduce in universul miraculos al Renasterii italiene.

Scoala de vara de NETWORKING: Cum stabilim si mentinem relatii?, curs cu Cristian Ezri, 10 – 13 August – Relatțiile pe care le construim sunt unul dintre cele mai valoroase lucruri pe care le detinem. Dar cum sa utilizam acest capital? Networking-ul ar trebui sa devina o a doua natura pentru omul modern. Invatati arta de a stabili, mentine sau intrerupe relatii si, nu in ultimul rand, sa practicati networking-ul cu gratie.

Scoala de vara de ACTORIE, cu Smaranda Caragea, 17 – 22 August – Ce inseamna sa fii actor? Omul societatii de astazi are nenumarate „roluri” pe care si le asuma zilnic: in familie, la birou, pe strada etc. Sunteti invitat sa incercati sa va descoperiti eul autentic prin intermediul teatrului. Sase zile in care veti invata cum sa va folositi mai bine calitatile si apitudinile pentru a va simti mai bine in societate, cu prietenii, dar si in fata unui public.

Cinci pasi spre STAREA DE BINE, curs cu Eduard Bucescu, 24 – 28 August – Exista metode prin care va puteti mentine sau proteja starea de bine, dincolo de anotimpuri, varsta si diversele provocari cu care va intalnesti in viata cotidiana. Starea de bine se castiga cu pasi marunti si nu este neaparat sinonima cu bunastarea, este acel sentiment inefabil care va face sa va bucurati de viata si de echilibru.

Gasiti programul complet al cursurilor lunii august pe www.victoriei.ro

Inscrierile se fac la adresa contact@victoriei.ro

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.