Recital omagial ENESCU 60: Leontina VADUVA si Viorica CORTEZ deschid stagiunea camerala a Filarmonicii George Enescu

Miercuri, 30 septembrie 2015, incepand cu ora 19:00, pe scena Ateneului Roman din Bucuresti, Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura si Filarmonica George Enescu, in parteneriat cu CreArT – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Primariei Municipiului Bucuresti, Muzeul National George Enescu, Kaufland Romania si Unirea Shopping Center, organizeaza recitalul omagial ENESCU 60.

Evenimentul ce omagiaza personalitatea si memoria marelui violonist, compozitor si dirijor George Enescu, cu ocazia implinirii celor 60 de ani de la trecerea sa in eternitate, va reuni pe prestigioasa scena a Ateneului Roman, nume de referinta ale scenei muzicale nationale si internationale: soprana Leontina VADUVA, mezzosoprana Viorica CORTEZ, baritonul Florin ESTEFAN, violonistul Vlad MAISTOROVICI si pianista Alina PAVALACHE.

Evenimentul va fi prezentat de jurnalistul Marius CONSTANTINESCU. De asemenea, recitalul va marca Ziua Internationala a Muzicii (1 octombrie 1975) si va deschide stagiunea camerala a Filarmonicii George Enescu.

BILETELE SE PUN IN VANZARE LA CASA DE BILETE A ATENEULUI ROMAN
(STR. CONSTANTIN ESARCU NR. 2), MARTI-VINERI, 12:00-19:00, TEL: 0213156875

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.