„Insemnarile unui nebun” in deschiderea noii stagiuni teatrale la ARCUB Batiste

Odata cu venirea toamnei, teatrul revine in atentia pasionatilor de povesti puse in scena. La ARCUB Batiste, stagiunea este deschisa cu una dintre cele mai iubite productii teatrale: „Insemnarile unui nebun”, bazat pe nuvela lui Gogol, spectacol ce va fi sustinut joi, 15 octombrie, si vineri, 16 octombrie, de la ora 20:00.

„Insemnarile unui nebun”, cu Marius Manole si Alexander Balanescu, regizat si Felix Alexa si pus in scena de Diana Ruxandra Ion, este un spectacol unic, in care umorul si drama se intrepatrund pe masura ce nebunia, creatoare de lumi paralele, acapareaza mintea personajului principal, macinat de tristete si frustrari. Spectacolul aduce in atentia spectatorilor un subiect actual al vremurilor noastre, reusind sa marcheze felul in care dezechilibrul si nesiguranta reusesc sa patrunda in vietile tuturor. Impactul emotional este puternic, spectacolul punand lumii o oglinda in fata care arata felul in care grijile si nelinistile reusesc sa acapareze mintea.

Cand singuratatea si lipsa de perspective ajung sa ne chinuie, unica posibilitate de evadare din realitatea ostila ramane imaginatia. Astfel putem construi un nou univers, in care totul este posibil, iar granita dintre lumea reala si cea plasmuita devine fragila, aproape insesizabila.

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ARCUB (Str. Batiste nr. 14) si online pe bilete.arcub.ro.
Pret: 35 lei (Categoria I) si de 25 lei (Categoria II). Elevii si studentii care se prezinta la Casa de bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 15 lei.

Detalii pe www.arcub.ro.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.