Marcel Iures este Vlad, in animatia Hotel Transylvania 2

La 3 ani de la lansarea animatiei de succes ce apartine celor de la Sony Pictures Animation, “Hotel Transylvania”, Drac revine pe marile ecrane din Romania cu forte proaspete. Actiunea lui “Hotel Transylvania 2” se petrece la o distanta de 7 ani fata de evenimentele din primul film, timp in care regulile rigide ale lui Dracula au devenit mult mai permisive.

Desi initial Drac nu permitea decat monstrilor accesul in hotel, iata ca acum portile sunt larg deschise si pentru vizitatorii obisnuiti. Faptul ca Dennis la cei 5 anisori ai sai nu prea dovedeste a avea calitati de vampir, constituie principala temere a lui Drac, iar acest lucru va da tonul noilor aventuri in centrul carora se va afla indragita gasca de monstri (Frank, Murray, Wayne si Griffin, in frunte cu Drac). Decizia de a-l supune pe Dennis la o pregatire gen “cantonament pentru monstri”, ii va crea lui Drac o gramada de neplaceri, cea mai mare fiind pricinuita chiar de tatal sau, Vlad, care nu va reactiona prea bine la aflarea vestii ca stranepotul lui nu este vampir de rasa pura si in plus, ca oamenii obisnuiti au obtinut acces in Hotel Transylvania.

In versiunea dublata a filmului “Hotel Transylvania 2”, spectatorii vor avea ocazia de a-l asculta pe Marcel Iures in rolul batranului vampir Vlad, tatal lui Drac. In prestigioasa sa cariera, Marcel Iures a jucat printre multe altele si in nenumarate productii Hollywoodiene, printre ele numarandu-se The Peacemaker, Hart’s War, Layer Cake sau Pirates of the Caribbean: At World’s End. In rest, ii mai avem pe Claudiu Bleont – Dracula, Matei Tiron – Dennis, Tamara Roman – Mavis, Cristi Neacsu – Jonathan, Marius Chivu – Frankenstein, Gabriel Costin – Mumia, Lucian Ifrim – Griffin si Gabriel Spahiu – Wayne.

In versiunea nedublata a filmului, personajele sunt interpretate de Adam Sandler, Andy Samberg, Selena Gomez, Kevin James, Steve Buscemi, David Spade, Keegan-Michael Key si Fran Drescher. Regia apartine lui Genndy Tartakovsky, iar scenariul a fost scris de Adam Sandler si Robert Smigel.

Din 30 Octombrie, Hotel Transylvania 2 va fi distribuit in cinematografele din Romania de catre InterComFilm Distribution.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.