Save the Date: Intalnire cu un bestseller marca Cecelia Ahern la Carturesti

Joi, 22 octombrie, are loc la Carturesti evenimentul „Intalnire cu un bestseller marca Cecelia Ahern”, incepand cu ora 19.00. Reuniunea are loc in jurul unor teme desprinse din romanul „Anul in care te-am intalnit”. Vor fi alaturi Camelia Cavadia (carticusuflet.ro), Virginia Costeschi (bookmag.eu) si psihologa Gigi Ghinea. Intalnirea este realizata de Editura ALL in colaborare cu Clubul Scriitoarelor, iar Erika Ciuica de la Clubul Scriitoarelor va modera discutiile.

„Tot ce scrie Cecelia Ahern vine din inima”, noteaza Sunday Tribune si este confirmat de succesul international al scriitoarei. Romanele ei au fost publicate in 47 de tari si s-au vandut in peste 16 milioane de exemplare. Indiscutabil, una dintre cele mai bune carti ale scriitoarei irlandeze, „Anul in care te-am intalnit” este o poveste calda despre lucrurile pe care le putem invata de la ceilalti daca renuntam la prejudecati. Asadar, pe 22 octombrie, vor fi demontate prejudecatile care ne-au invatat ca intre o femeie si un barbat nu se poate cristaliza o relatie sincera de prietenie. VOr fi comentate actiunile personajelor surprinse de autoare in momente de cumpana si modul in care ne comportam noi insine cand ne confruntam cu situatii speciale.

Pana la intalnire, suntem invitati sa facem cunostinta cu Jasmine si Matt, personajele romanului. Jasmine pretuieste doua lucruri in viata: munca si iar munca. Matt iubeste in acelasi timp doua lucruri incompatibile: familia si alcoolul. Jasmine il detesta dintotdeauna pe cunoscutul realizator de emisiuni radio, fara sa fi avut ocazia de a-l cunoaste indeaproape. Destinele lor se intersecteaza cand ea isi pierde slujba, iar el este pe punctul de a esua pe toate planurile. Jasmine trebuie sa aiba grija de sora ei, Heather, care sufera de sindromul Down si pe care a neglijat-o in ultima vreme. Abia acum deschide ochii catre casa si grădina in care s-a mutat de patru ani si pe care nu a apucat sa le descopere. Atat ea, cat si Matt se afla la rascruce de drumuri in viata. Daca v-ati astepta sa traiasca impreuna fericiti pana la adanci batraneti, aceasta nu este specialitatea lor! In schimb, in noptile cu luna si in zilele cu parfum de suburbie, o prietenie neasteptata se leaga intre cei doi vecini.

Cel mai nou roman al Ceceliei Ahern publicat de Editura All si premiat cu Irish Book Award for Most Popular Fiction va absoarbe cu totul in paginile lui, va pune serios pe ganduri si va daruieste o portie zdravana de pofta de viata.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.