Micul Print 3D pe marile ecrane din 4 Decembrie

Va invitam sa redescoperiti una dintre cele mai indragite povesti ale tuturor timpurilor. Mark Osborne, regizorul lui Kung Fu Panda, film care a fost nominalizat la premiul Oscar, vine acum cu prima adaptare animata a legendarei capodopere ce a fost scrisa in 1942 de Antoine de Saint-Exupery, intitulata Micul Print. Alaturi de Osborne, filmul mai este produs si de Aton Soumache, Dimitri Rassam, respectiv Alexis Vonarb, toti trei fiind co-fondatorii On Animation Studios.

Eroina filmului este Fetita (Mackenzie Foy), pe care mama sa (Rachel McAdams) o invata cum sa se poarte in lumea adultilor. In tot acest proces intervine un vecin amabil, dar cam excentric, Aviatorul (Jeff Bridges). Acesta ii prezinta micii sale prietene o lume extraordinara, in care totul
este posibil si care ii era Fetitei total necunoscuta. Este lumea pe care i-a prezentat-o Aviatorului, Micul Print (debutantul Riley Osborne). Aici incepe calatoria magica si emotionanta a Fetitei in universul Micului Print. In acest mod Fetita isi redescopera copilaria si invata ca cel mai important lucru este sa ai prieteni si sa intelegi esentialul vietii prin prisma inimii; caci esentialul nu poate fi vazut cu ochiul liber, ci poate fi cunoscut cu adevarat doar prin ochii sufletului.

Filmul reprezinta un omagiu adus lui Antoine de Saint-Exupery si a extrem de popularei povestiri care a fost tradusa in peste 250 de limbi si vanduta in peste 145 milioane de exemplare in toata lumea.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.