Bucharest Jazz Orchestra te invita sa traiesti Povesti din Bucuresti la ARCUB

Cum e sa simti si sa vibrezi pe muzica Bucurestiului? Sambata, pe 28 noiembrie de la ora 20:00, sunteti invitati la JAZZAJ la ARCUB sa ascultati LIVE un mix inedit de jazz si muzica urbana semnat de Bucharest Jazz Orchestra, care va indeamna sa traiti Povesti din Bucuresti. Concertul care va avea loc pe scena ARCUB din Str. Batiste nr. 14 va va descrie prin acorduri de jazz realitatea pestrita a orasului in care traim.

Infiintat in 2012, Bucharest Jazz Orchestra, condus de trompetistul Sebastian Burneci, este un ansamblu independent de jazz din care fac parte mai multi muzicieni de top (atat din România, cat si din Italia sau Republica Moldova): Paolo Profeti (saxofon), Cristi Labus (trombon bas), Silviu Groaza (trompeta), Florian Radu (trombon), Adi Cojocaru (trombon). Sectia ritmica este condusa de Johnny Bica (pian) si are multiple componente, cea de baza fiind formata din Michael Acker (contrabas) si Tavi Scurtu (tobe).

Cu un stil unic si o muzica originala, grupul s-a remarcat prin colaborari muzicale deosebite: cu solisti precum Virgil Iantu sau cu trupe precum Brigada Artistica Urbana sau Vunk. Primul material discografic al Bucharest Jazz Orchestra se numeste Povesti din Bucuresti si poarta amprenta personala a fiecarui membru al grupului pentru ca ofera o felie din viata traita in acest oras prestrit. Albumul este plin de diversitate si abordeaza stiluri diferite: de la piese descriptive precum Insomnii la melodii care vorbesc despre diverse tipologii umane creionate in Full of Me, de la muzica plina de esenta a lui George Enescu citata in Mix of Dreams la nostalgia baladei In the Wee Small Hours of the Morning sau a piesei Samba Isaura, discul orchestrei fiind un produs la fel de variat precum realitatea Bucurestiului din anul 2015.

Biletele pot fi achizitionate de la Casa de Bilete ARCUB (Str. Batiste nr. 14) sau online pe bilete.arcub.ro.
Preturi: 45 lei (Categoria I) si 35 lei (Categoria II). Elevii si studentii care se prezinta la Casa de Bilete ARCUB cu legitimatiile pot achizitiona bilete la pretul de 25 lei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.