Targul de Craciun de la Fundatia Calea Victoriei

In 18 si 19 decembrie (vineri si sambata), te invitam la Fundatia Calea Victoriei, la etajul frumoasei case din Popa Soare 40, sa te delectezi alegand cadouri, pentru tine si cei apropiati, dintre cursurile noastre de arte si dezvoltare personala si dintre creatiile unor designeri si artisti, selectate de noi cu mare grija.

Gasiti in salonul fundatiei produse variate si originale, create cu bucurie si gust de artizani entuziasti: cosmetice naturale si sapunuri cu parfumuri florale, dulceturi savuroase si dulciuri ispititoare, masti cochete si porțelan pictat manual, lumanari cuibarite in cesti vintage, bijuterii din pietre semipretioase si matase, rochii feminine, globuri din fetru, papuai adorabile din material textil si genti neconventionale.

Participanții la targ pot cumpara vouchere la cursurile fundatiei din IANUARIE, cu o reducere de 15%* la pretul intreg afisat pe site. La Cursurile din IANUARIE 2016 poti explora domenii noi si poti cunoaste oameni interesanti. De asemenea, oricare dintre cursuri poate fi un cadou ingenios de Craciun pentru familie, prieteni sau colaboratori. Cadourile pregaătite pentru voi la Fundatia Calea Victoriei sunt:
Ilustratii animate de personaje nonconformiste, semnate de Arina Gheorghita
Sapunuri naturale cu parfumuri delicioase si produse bio de la Formula Naturala
Bijuterii irezistibile din argint si pietre semipretioase marca Gemstore
Dulceturi savuroase de zmeura, mure, afine, caise, gutui si portocale de la Fabrica de Dulceturi
Lumanari cuibarite in cescute retro de la Cup&Candle
Papusi delicate din textile, masti pentru noapte, ilustratii inramate, pernute decorative de Diana Dragne
Cani pictate manual, ornamente pentru brad, brose si coliere marca Sapte Pisici
Si multe altele 🙂

Programul targului:
Vineri 18 Decembrie, 17:00 – 21:00
Sambata 19 Decembrie, 11:00 – 19:00

*Reducerea de 15% pentru participantii la targ nu se cumuleaza cu reducerea de 10% pentru cursanti fideli, elevi, studenti si pensionari.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.