Lansarea calendarului 2016 LEONTINA VADUVA 30

Sambata, 19 decembrie 2015, incepand cu ora 19:00, la sediul creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti (Piata Alexandru Lahovari, nr. 7, Sector 1), va avea loc lansarea calendarului 2016 LEONTINA VADUVA 30. La evenimentul organizat de creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie si Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura, in parteneriat cu Revista Tango – Marea Dragoste, vor participa: Leontina VADUVA (soprana), Claudia POPA (Director creart), Alice NASTASE BUCIUTA (director Revista Tango – Marea Dragoste) si Mihai STAN (presedinte Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura).

creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti si Asociatia pentru Muzica, Arta si Cultura si-au dorit ca prin realizarea calendarului 2016 LEONTINA VADUVA 30 sa marcheze implinirea a 30 de ani de activitate a celebrei soprane. Evenimentul se inscrie in strategia creart de promovare a marilor artisti romani. Calendarul aniversar, ce urmeaza a fi distribuit cu Revista Tango – Marea Dragoste in luna ianuarie 2016, cuprinde imagini din arhiva personala a sopranei Leontina Vaduva, imagini ce prezinta o mica parte din activitatea artistei pe cele mai importante scene ale lumii: Royal Opera House Covent Garden – Londra, Theatre du Capitole du Toulouse, Teatro alla Scala din Milano, Gran Teatre del Liceu – Barcelona, Opera Comique de Paris, Opera National de Bordeaux, Opera Municipal de Marseille, Opera de Toulon etc. Cu ocazia lansarii calendarului, soprana Leontina VADUVA, alaturi de pianista Alina PAVALACHE, va sustine un minirecital de arii de opera, urmat de o sesiune de autografe.

Participarea la eveniment se face pe baza de invitatie prin confirmare pana la data de 15 decembrie 2015, la tel.: 021 318 38 04 sau e-mail: office@creart.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.