Maria Ciobanu se retrage din lumea muzicala cu sase concerte

Dupa mai bine de 60 de ani de cariera, Maria Ciobanu isi pregateste retragerea din lumea spectacolelor muzicale. Dupa ce pentru concertul “Lie, Lie Ciocarlie, Raman a voastra Marie” programat pe 12 martie s-au terminat biletele in avans, artista a fost de acord sa mai cante si pe 11 martie, tot la Sala Palatului.

Maria Ciobanu ii va avea alaturi pe scena pe copiii ei, dar si alti invitati precum Mioara Velicu si Gheorghe Turda.

Spectacolul “Lie, Lie Ciocarlie, Raman a voastra Marie”, prilejuit de retragerea de pe scena a Mariei Ciobanu, va avea doua reprezentatii in Bucuresti, dar se va desfasura si in alte orase din tara, dupa cum urmeaza:

– 9 martie, Craiova, Sala Polivalenta
– 10 martie, Ramnicu Valcea, Sala Sporturilor
– 11 martie, Bucuresti, Sala Palatului
– 12 martie, Bucuresti, Sala Palatului
– 14 martie, Bacau, Teatrul de Vara „Radu Beligan”
– 15 martie, Iasi, Sala Polivalenta

Biletele se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacole si online, pe www.vandbilete.ro.

Evenimentul face parte din programul national-cultural “Arta contra Drog 2016”, un proiect initiat de Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film “Dracula” si CIADO Romania, Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului, presedinte academician Constantin Balaceanu Stolnici. Prin acest program, organizatorii informeaza publicul asupra riscului consumului de droguri si ofera o varianta sanatoasa de petrecere a timpului liber, invitand spectatorii sa consume arta.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.