Nile canta la Rockstadt Extreme Fest 2016

Nile este cea mai recenta confirmare la festivalul Rockstadt Extreme Fest 2016, care va avea loc in perioada 11-14 august, la baza cetatii din Rasnov. De asemenea, doua noi nume din scena underground europeana, Moribund Oblivion din Turcia si Stercore din Cehia vor fi si ele prezente la editia din acest an a festivalului.

Combinand viteza extrema si nihilismul muzicii death metal cu un concept bazat pe muzica si istoria Orientului Mijlociu, Nile este una dintre cele mai cunoscute si respectate trupe ale curentului international death metal, cu o cariera de peste 20 de ani si un palmares discografic impresionant. In Romania, cei de la Nile se intorc pentru a promova cel mai nou album, “What Should Not Be Uneartherd”.

Alaturi de cele trei trupe, pana in prezent au fost anuntate si: Parkway Drive, TesseracT, Insomnium, Alestorm, Tankard, Benediction, My Dying Bride, Carach Angren, Bucovina, Excrementory Grindfuckers, Indian Fall, Cattle Decapitation, Misfits, Borknagar, Destruction, Hocico, Infest, Gutted, Clitgore, Mind Assault, Infected Rain, Holocausto Canibal, Hteththemeth, Ordinul Negru, Lambs, Postvorta si Berserkers.

Abonamentele isi pastreaza pretul de 190 lei pana pe 4 martie, urmand ca din 5 martie pretul sa creasca la 220 de lei. Nu vor exista bilete pe zile, doar abonamente care asigura accesul in toate cele patru zile ale festivalului. Urmatoarele preturi vor fi: Presale 5 – 250 lei, incepand cu 11 iulie 2016 si SALE pe intreaga perioada a festivalului (11-14 august). Exista si posibilitatea achizitionarii de VIP Tickets care garanteaza intalniri cu artistii, la pretul de 300 lei.

Abonamentele pentru Rockstadt Extreme Fest 2016 pot fi achizitionate online de pe www.eventim.ro si din reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librariile Humanitas si Carturesti), de pe www.myticket.ro si din reteaua magazinelor DIVERTA, Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Muzica si retelele afiliate Myticket, de pe www.bilete.ro si din toate oficiile Postei Romane, in magazinele InMedio semnalizate Bilete.ro si in magazinele Germanos.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.