Gala Premiilor Oscar se vede live pe Digi 24 si Digi Film

Premiile Academiei Americane de Film, cunoscute mai bine sub numele de Premiile Oscar, se vor decerna pe 28 februarie la Dolby Theatre din Hollywood, California. Pentru a doua oara in istoria premiilor, gazda ceremoniei de anul acesta va fi actorul, scenaristul si regizorul Chris Rock. Ceremonia va fi televizata in SUA de ABC.

In Romania, gala Premiilor Oscar, editia a 88-a, va fi transmisa live de Digi 24 si Digi Film, in noaptea de 28 spre 29 februarie, incepand cu ora 01.20 si pana spre 06.00 dimineata, dupa cum se precizeaza pe www.digi-fm.ro.

La categoria Cel mai bun film se lupta anul acesta opt pelicule: “The Big Short”, “Bridge of Spies”, “Brooklyn”, “Mad Max: Fury Road”, “The Martian”, “The Revenant”, “Room” si “Spotlight”. Cele mai multe nominalizari le-a primit “The Revenant”, acesta fiind inclus in 12 categorii, urmat de “Mad Max: Fury Road” cu 10 nominalizari si “The Martian” cu sapte.

Printre prezentatorii de la Oscarurile de anul acesta se numara: Cate Blanchett, Emily Blunt, Steve Carell, Sacha Baron Cohen, Russell Crowe, Morgan Freeman, Whoopi Goldberg, Charlize Theron si Rachel McAdams.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.