Inca doua categorii de bilete pentru concertul Enrique Iglesias

Biletele pentru concertul pe care Enrique Iglesias il va sustine in Bucuresti se vand pe randa rulanta, asa ca ARTBG ROMANIA, organizatorul concertului de la Romexpo Bucuresti, le aduce vesti extraordinare celor mai infocati fani ai superstarului latino: s-au pus in vanzare doua noi categorii de bilete.

Avand in vedere faptul ca biletele pentru zonele STANDING si FAN PIT se vand cu rapiditate, organizatorii au decis sa deschida nivelul superior al pavilionului central Romexpo, alocand astfel 2.500 de noi bilete la pretul de 259 lei. Primii 500 de spectatori, care vor opta pentru noile locuri, isi vor putea procura bilete la pretul promotional de 198 lei.

In acelasi timp, admiratorii artistului care doresc sa experimenteze vibratia concertului din spatiul exclusiv VIP, isi pot procura bilete la pretul de 800 de lei. Locurile VIP sunt amplasate in fata scenei, la o distanta optima de aceasta, oferind vizibilitate excelenta.

Biletele se gasesc in reteaua EVENTIM, la magazinele partenere: Orange, Vodafone, Germanos, Librariile Carturesti si Humanitas, magazinele Carrefour si benzinariile OMV, precum si online accesand www.eventim.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.