Atelier de scriere creativa pentru copii

Despre ce ar scrie un copil daca ar putea sa scrie despre orice? Cum ar suna vocea lui de scriitor? Fundatia Calea Victoriei invita copiii cu varsta cuprinsa intre 9 si 12 ani la Atelierul de scriere creativa, care va incepe sambata 19 martie, ora 11.00 si se va desfasura saptamanal de-a lungul a cinci intalniri.

Scopul acestui atelier al carui lector va fi Ana Maria Ciobanu este de a-i invata pe copii sa-si foloseasca imaginatia pentru a se juca cu cuvintele. Vor citi povesti si isi vor imagina personaje noi. Vor explora lumi care n-ar exista daca nu le-ar fauri ei. Cursul este potrivit pentru oricine nu are inspiratie si vrea sa-si zgandare muschii de scriitor, dar si pentru oricine are valuri de inspiratie pe care nu apuca sa le verse in temele de la scoala.

Oamenii au spus dintotdeauna povesti si le-au transmis din generatie in generatie, fie prin muzica, fie prin poezie, fie prin istorisiri cu fir narativ. E modalitatea noastra de a ne transmite istoria si obiceiurile. Vom discuta despre povestile preferate, vom cauta sa gasim povesti noi, auzite de la parinti sau de la bunici si sa ne inventam propria poveste. Copiii vor invata sa foloseasca personaje din viata reala si sa le confere puteri si trasaturi fizice speciale care sa le permita sa intre in lumea povestilor.

(Ana Maria Ciobanu)

Informatii complete despre atelier, preturi si inscrieri gasiti AICI.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.