29 martie: concert aniversar Taxi

Taxi, una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock din Romania, a ajuns la varsta de 17 ani, pe care ii sarbatoreste cu un concert care va avea loc pe 29 martie, in Beraria H. Fanii trupei sunt asteptati de la ora 20.00 sa-si ocupe locurile la mese (rezervarile se fac completand formularul ACESTA) iar de la ora 22.00 va incepe spectacolul pe scena.

Piesele celebre ale trupei Taxi – “Criogenia salveaza Romania”, “Cele doua cuvinte”, “Te vad in toate femeile” si multe altele – precum si umorul pe care nu-l lasa acasa niciodata vor transforma seara de 29 martie intr-una de tinut minte.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro(www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Beraria H. Preturile biletelor sunt: 40 de lei – loc in fata scenei, 30 de lei – acces general (in presale), respectiv 50 de lei – loc in fata scenei, 40 de lei – acces general (in ziua concertului).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.