Premiere cinematografice: “Batman vs Superman: Zorii Dreptatii”

“Batman vs Superman: Zorii Dreptatii” ajunge in premiera pe marile ecrane din 25 martie, iar biletele s-au pus deja in vanzare in toata tara: reteaua Cinema City, locatiile Cityplex, Cine Grand Titan si Botosani, Brand Cinema & More, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema One Brasov, Cortina (Oradea), Palace (Oradea) si Trivale (Pitesti).

Temandu-se ca actiunile eroului cu puteri nelimitate vor avea consecinte de necontrolat, legiuitorul orasului Gotham decide sa ia masuri si ii declara razboi noului zeu al orasului Metropolis. In acest timp, omenirea incearca sa stabileasca cel fel de supererou ar fi mai potrivit pentru a-i garanta protectie neconditionata. Cu Batman (Ben Affleck) si Superman (Henry Cavill) in lupta unul impotriva celuilalt, raufacatorii au suficienta libertate sa puna la cale un plan care va ameninta siguranta intregii planete.

Scenariul filmului este scris de Chris Terrio si David S. Goyer, inspirat din benzile desenate DC Comics, incluzandu-i pe Batman, creat de Bob Kane si Bill Finger, dar si Superman, creat de Jerry Siegel si Joe Shuster. Filmul este produs de Charles Roven si Deborah Snyder, iar Wesley Coller, Geoff Johns si David S. Goyer semneaza in calitate de producatori executivi.

Coloana sonora este asigurata de compozitorul premiat cu Oscar, Hans Zimmer (“Regele Leu”, “Man of Steel: Eroul”) si de Junkie XL (“Mad Max: Drumul Furiei”).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *