“Aprilie, dimineata” se joaca la Cotroceni

Teatrul Nottara onoreaza invitatia primita din partea Presedintiei Romaniei si va sustine o noua reprezentatie in Sala de spectacole a Palatului Cotroceni. Este vorba despre spectacolul “Aprilie, dimineata” dupa piesa lui Mihai Ispirescu, spectacol care se va juca in prezenta autorului miercuri, 23 martie, incepand cu ora 19.00.

Textul, in regia Dianei Lupescu, are o istorie ilustra, fiind unul dintre acele rare exemple de scrieri dramatice care au sfidat cenzura inainte de ’89, iar actuala viziune regizorala ne demonstreaza ca, desi multe lucruri s-au schimbat in ultimul sfert de deceniu, problema individului care este perceput ca un simplu indicator statistic ramane, in continuare, foarte actuala. Din distributie fac parte Lucian Ghimisi, Mihai Marinescu, Dan Clusinschi, Ada Navrot, Raluca Tita.

Aprilie, dimineata deschide seria spectacolelor cu piese scrise de autori romani contemporani pe care le vom juca la Palatul Cotroceni. Deveniti oaspeti in casa Presedintiei Romaniei, ne pare firesc sa ne asumam responsabilitatea de a promova dramaturgia romaneasca. Din programul “Dramaturgi romani contemporani”, pe care l-am inclus in propriul proiect de management, mai fac parte spectacolele “Matrimoniale” de Lia Bugnar, regia: Diana Lupescu, “Trei nopti cu Madox” de Matei Visniec, regia: Mihai Lungeanu, “Functionarul destinului” de Horia Garbea, regia: Anca-Maria Colteanu si “Efecte colaterale” de Alex Popa, regia: Vlad Zamfirescu. Speram sa le vina, tuturor, randul sa fie jucate la Palatul Cotroceni.” a declarat Marinela Tepus, Managerul Teatrului Nottara.

Biletele pentru reprezentatia din data de 23 martie se gasesc la agentia din bd. Magheru, nr. 20. Intrucat exista un protocol special pentru spectacolele care se joaca la Cotroceni, pe site-ul Teatrului Nottara au fost publicate o serie de recomandari pe care le puteti consulta AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.