25 martie: Concertul de Tineret Euroradio

Orchestra Nationala Radio prezinta vineri, 25 martie, de la ora 19.00, EURORADIO YOUTH CONCERT – Concertul de Tineret Euroradio -, eveniment care ofera publicului roman sansa de a-i aplauda la Bucuresti pe doi foarte tineri muzicieni multipremiati international. Evenimentul se va derula sub egida Uniunii Europene de Radio si Televiziune (European Broadcasting Union – EBU).

Ii veti asculta la Sala Radio pe tanarul violonist japonez RENNOSUKE FUKUDA (17 de ani), care a castigat premiul I la Concursul International „Yehudi Menuhin” – SUA (2014) si pe violoncelistul spaniol FERMÍN VILLANUEVA (23 de ani) – foto, distins cu premiul I la Concurso Permanente de Jóvenes Intérpretes – Spania (2014) si la competitia internationala de la Sofia – International Competition „Young Virtuosos” (2015). La pupitrul dirijoral se va afla GABRIEL BEBESELEA.

Repertoriul serii include „Concertul nr. 2 in re minor pentru vioara si orchestra” semnat de compozitorul polonez Henryk Wieniawski, „Concertul in re minor pentru violoncel si orchestra” – creatie a artistului francez Édouard „Lalo si Simfonia nr. 8 – Neterminata”, semnata de Schubert.

Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carrefour, librariile Carturesti, Humanitas, in benzinariile OMV si la casa de bilete a Salii Radio.

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.