Florin Piersic Jr. merge la Cluj cu “Freak Show”

Dupa succesul spectacolului SEX DRUGS ROCK AND ROLL, cu care a obtinut premiul UNITER pentru cel mai bun actor al anului 2002, FLORIN PIERSIC JR. revine la Cluj cu o noua reprezentatie a spectacolului “FREAK SHOW”. Evenimentul va avea loc luni, 25 aprilie, la Opera Nationala din Cluj, incepand cu ora 19.00.

Realizat dupa un material scris de Florin Piersic JR., in regia si interpretarea sa, FREAK SHOW este un one-man-show unic in Romania, un spectacol dinamic, care tine publicul cu sufletul la gura timp de doua ore. Cei prezenti vor avea ocazia sa urmareasca evolutia cameleonica a unui singur actor care se transforma continuu in alt personaj, intr-o succesiune halucinanta. Miliardar de carton, muncitor pe santier, bancher, pensionar, producător de film sau profesor – acestea sunt doar cateva dintre cele 13 personaje pe care Florin Piersic JR. le aduce in lumina reflectoarelor.

Biletele se gasesc la casa de bilete a salii de spectacol, la stand-ul Ticketnet din Cora Cluj si online pe www.ticketnet.ro, www.bilet.ro si www.biletmaster.ro. Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: 30 lei – Cat.II, 40 lei – Cat.I si 50 lei pentru categoria VIP. Studentii posesori de ”STUDENT CARD” beneficiaza de o reducere de 10% din valoarea pretului afisat.

Share

One thought on “Florin Piersic Jr. merge la Cluj cu “Freak Show”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.