Saptamana incepe cu o comedie: „Nimeni nu-i perfect”

CENTRUL CULTURAL EUROPEAN pentru UNESCO „Nicolae Balcescu” (Str. 11 Iunie, nr. 41, sector 4, Bucuresti) va invita pe data de 28 martie, ora 19.00 la spectacolul „Nimeni nu-i perfect”, in regia lui Radu Beligan, cu Silviu Biris, Eugen Cristea, Andreea Sofron, Rodica Ionescu/Florentina Tilea si copilul Andreea Maria Popescu.

Un statistician abandonat de sotie isi creste singur fiica adolescenta si are grija si de tatal sau, iar in timpul liber scrie, pe ascuns, romane siropoase, in speranta ca vor fi publicate si-i vor rotunji bugetul. Dupa multe refuzuri, norocul ii surade si o editura vrea sa ii publice o carte. Insa pentru a fi publicat, romanul trebuie sa fie semnat de o femeie…

Biletele costa 20 lei si se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic in reteaua iabilet: Magazinul Muzica, IQBOX, Magazinele Uman , Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), reteaua de magazine Say – partener Orange, dar si pe terminalele self service ZebraPay din toata tara.

Sursa foto: site Centrul Cultural European pentru UNESCO „Nicolae Balcescu”

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.