Patru spectacole se joaca saptamana aceasta la TAB

“Si veni barbatul la femeie”, “Un barbat si mai multe femei”, “Voyeur” si “Sase din 49” sunt cele patru spectacole care va asteapta saptamana aceasta la Teatrul de Arta din Bucuresti. Biletele costa 31,5 lei pret intreg, respectiv 21 lei pret redus (elevi, studenti, pensionari) si se gasesc pe www.teatruldearta.ro/bilete si Eventim.ro.

joi, 7 aprilie | ora 19.15
SI VENI BARBATUL LA FEMEIE de Semion Zlotnikov

Dina si Victor sunt trecuti de patruzeci de ani, divortati, si fiecare are cate un copil din casnicia anterioara. “Trecuti de patruzeci de ani” nu e o varsta la care viata ia sfarsit, asa ca prietenii lor comuni, Jora si Judith, incearca sa le vina in ajutor, aranjandu-le o intalnire.

vineri, 8 aprilie | ora 19.15
UN BARBAT SI MAI MULTE FEMEI de Leonid Zorin

Intr-o societate in care barbatii inca se mai intreaba “ce-si doresc femeile”, Teatrul de Arta Bucuresti a descoperit secretul eternului feminin: firea permanent schimbatoare a “sexului slab”.

sambata, 9 aprilie | ora 20.15
VOYEUR de Gardner McKay

Spectacolul spune povestea unui psihopat care hartuieste femei si care, departe de a le agresa fizic, reuseste sa le tina sub o continua teroare, intr-un joc al mintii care forteaza granitele moralitatii.

duminica, 10 aprilie | ora 19.15
SASE DIN 49 de Spiró György

Ce i se poate intampla unui cuplu de oameni simpli, atunci cand este pus in fata unui bilet castigator la loto, care valoreaza 10 milioane de euro? Toate hibele mai vechi sau mai noi ale relatie lor ies incet, incet, la iveala, intr-o cavalcada cand comica, cand tragi-comica, situatie care culmineaza cu un gest extrem.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.