“Comedy Club” incepe la Comedy Central Extra pe 11 aprilie

Serialul “Comedy Club” se difuzeaza pe Comedy Central Extra incepand cu data de 11 aprilie, ora 22.00. Noul show de stand-up 100% autohton consta in 20 de episoade si reuneste 15 dintre cei mai cunoscuti comedianti din Romania. In fiecare saptamana telespectatorii pot urmari atat noul episod, cat ai reluarea celui difuzat in saptamana anterioara.

Din distributia noului serial produs de casa de productie Frame Film (care a selectat artistii romani de stand-up) fac parte Alexandru Mocanu, Radu Bucalaie, Toni Andrei, Catalin Bordea, Nelu Cortea, Toma Alexandru, Cosmin Natanticu, Micutzu, Andrei Ciobanu, Viorel Dragu, Dan Badea, Raul Gheba, Sergiu Floroaia, Teo si Costel Bojog. Numerele de stand-up incluse in “Comedy Club” sunt originale, dezvoltate intr-un scenariu propriu de catre artistii romani de stand-up, au relevanta socio-culturala si trateaza cu umor contextul local.

Productia 100% romaneasca face parte dintr-o serie de show-uri locale de stand-up realizate de Comedy Central in Europa de Est, mai exact in Romania, Ungaria si Cehia, show-uri reunite sub numele de “Comedy Club” si bazate pe acelasi concept: aducerea pe micul ecran a celor mai reusite numere de stand-up.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.