Ce noutati pregateste Fundatia Calea Victoriei

Cum primavara si-a intrat cu totul in drepturi, este momentul ideal pentru a incepe proiecte si a explora noi domenii de cunoastere. Fundatia Calea Victoriei va invita la o serie de cursuri relaxante si evenimente savuroase despre antropologie, istoria monarhiei, dezvoltare personala, magie si civilizatie japoneza.

“Vrei sa cunosti mai multe despre una dintre cele mai fascinante perioade din istoria Europei? Atunci te asteptam la cursul Magie si filozofie in Renastere, unde vei afla care erau activitatile intelectuale si ideile aparute in aceasta perioada de inflorire culturala. Impreuna cu Cristian Vechiu, vei intelege legatura dintre spiritualitate si filozofie in perioada Renasterii si vei descoperi misterele si nelinistile acelei epoci.

Nu uita sa te inscrii din vreme la noul curs propus de istoricul Anita Sterea, despre Istoria Monarhiei. Cele patru intalniri, ce vor incepe ȋn 21 aprilie, sunt dedicate Regelui Carol I, Regelui Ferdinand, Regelui Carol al II-lea si Regelui Mihai. Vei calatori in trecutul apropiat si vei intelege care a fost rolul regalitatii ȋn dezvoltarea sociala si culturala a tarii, precum si schimbarile benefice in mentalitatea noastra, care au intervenit in acest rastimp.” (Extras din comunicatul FCV)

Mai multe informatii despre cursurile noi si alte intalniri gasiti pe pagina oficiala a Fundatiei.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.