Inceput de weekend cu teatru si muzica

Teatrul de Arta Bucuresti va invita in aceasta seara de la ora 19.15 la spectacolul “Cerere in casatorie” de A.P. Cehov, cu Florentina Nastase, George Constantinescu si Valentin Terente, in regia lui Victor Olahut. Dupa spectacol, de la 21.15, va incepe “Capriccio Appassionato”, un concert de chitara sustinut de Maxim Belciug.

“Un lucru e cert: iti trebuie ceva curaj sa faci o cerere in casatorie. Ei bine, petitorul nostru nu-l are. Ar vrea sa se insoare, fata ii place, la o adica si cu socrul s-ar putea intelege, dar nici legat de glie nu s-ar vrea. Si unde e o problema, se stie, apar mai multe. Nu exista moment mai prielnic ca acela de dinaintea unei cereri in casatorie, pentru a dezgropa toate certurile, barfele, neintelegerile intre doua familii. Dar, cum dragostea invinge totul, sau, mai bine zis, cum oamenii se cearta ca sa aiba de ce sa se impace, asa si tinerii nostri, pana la urma iau o pauza de la scandal.” spune regizorul Victor Olahut despre spectacol.

Un alt spectacol al Teatrului de Arta Bucuresti se va juca sambata, 16 aprilie, de la 2015: este vorba despre “Unora le place swingul” de Donna Hoke, cu Lavinia Munteanu, Anca Manolescu, Edgar Nistor, Marius Calugarita, in regia lui Claudiu Puscau. Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

Pretul unui bilet pentru orice spectacol sau concert este 31,5 lei, respectiv 21 lei pentru studenti/elevi/pensionari. Biletele se gasesc online pe www.teatruldearta.ro/bilete si Eventim.ro
Rezervari: 0737.904.932 / rezervari@teatruldearta.ro
Biletele rezervate trebuie achizitionate cu minimum o zi inainte de data spectacolului. Valabilitatea rezervarii se pierde pentru biletele neridicate pana in pre-ziua evenimentului ori in cazul neconfirmarii telefonice a acesteia, in ziua spectacolului.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.