A inceput Festivalul Tandarica Altfel

In saptamana Altfel (18-24 aprilie), Teatrul Tandarica ii invita pe cei mici la un maraton al evenimentelor culturale, sociale si educative care vor avea loc in cadrul celei de-a doua editii a Festivalului Tandarica Altfel. “Omul de zapada care voia sa intalneasca soarele”, de Matei Visniec, este programat astazi de la ora 17.30.

Sapte zile, 25 de reprezentatii, 14 ateliere interactive de creatie, sapte intalniri cu specialisti din diferite domenii, o premiera, o lansare de carte, o expozitie cu ilustratii din carte, o campanie umanitara sunt ofertele Festivalului Tandarica Altfel 2016.

Noutatea editiei de anul acesta o reprezinta seriile de intalniri si sesiuni interactive sustinute de specialisti din diferite domenii, intalniri care ofera acces copiilor si parintilor la informatii utile pentru dezvoltarea unui comportament rational si echilibrat. Sesiunile interactive care abordeaza teme de interes general, de la insusirea unui comportament preventiv, pana la terapia cu animale de companie au loc in fiecare zi de la ora 12.00 si durează 15 minute, dupa care se da startul spectacolului.

Programul festivalului poate fi consultat AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.