Stiri cinematografice — 21 - 04 - 2016
“Dincolo de calea ferata” are premiera pe 22 aprilie

Cel mai nou film in regia lui Catalin Mitulescu – “Dincolo de calea ferata” – intra in cinematografele din Romania pe 22 aprilie. Publicul larg va avea ocazia sa participe pe 23 aprilie, incepand cu ora 20.00, la premiera de gala a filmului, care va avea loc la Sala Radio, in prezenta intregii echipe.

Radu se intoarce din Italia dupa o absenta de un an si isi gaseste sotia total schimbata. Cei doi petrec o noapte in care incearca sa se regaseasca. Distanta a creat neincredere si confuzie intre ei, insa Radu spera la posibilitatea unui nou inceput. Muzica rasuna dincolo de calea ferata si toti prietenii petrec la o nunta in cartier.

“Dincolo de calea ferata” regasim un Bucuresti viu, efervescent si uman, reconstruit de regizorul Catalin Mitulescu dintr-o memorie pe care o aduce in timpul prezent. E o poveste relationala despre capacitatea unei femei de a reface tesatura familiala destramata, despre jocurile de putere dintre genuri si despre un moment simbolic in tranzitia romaneasca: emigratia masiva spre Vest, inspre o lume aparent mai buna, dar care o lasa in urma, spre uitare, pe cea veche.

Biletele pentru premiera de sambata se gasesc AICI.(0) Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Distribuie

Despre autor

Cristina Mitrea

Te-ar putea interesa si...