Duff McKagan si Matt Sorum vor canta cu The Hollywood Vampires

Inca doi muzicieni emblematici se alatura lui Johnny Depp, Alice Cooper si Joe Perry intr-unul dintre cele mai asteptate concerte din Romania: The Hollywood Vampires live la Romexpo pe 6 iunie. Este vorba despre bassistul Duff McKagan si tobosarul Matt Sorum, cunoscuti pentru apartenenta la trupa Guns N’Roses.

Pe 6 iunie, la Romexpo, cei doi artisti vor urca pe scena alaturi de Johnny Depp – in rolul sau preferat, acela de muzician -, Alice Cooper si Joe Perry de la Aerosmith intr-un show cu adevarat inedit. The Hollywood Vampires vor aduce un tribut artistilor de valoare care nu se mai afla printre noi. Astfel, publicul va putea fredona alaturi de trupa piese apartinand lui David Bowie, Led Zeppelin, Motorhead si nu numai.

Romania este una dintre cele cinci tari europene si singura din aceasta zona geografica in care vor canta cei de la The Hollywood Vampires, fiind astfel un eveniment notabil pentru istoria concertistica, dar si pentru promovarea turismului in tara noastra, se precizeaza in comunicatul Phoenix Entertainment, organizatorii evenimentului.

Biletele sunt disponibile in numar limitat in reteaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, dar si online cu un click AICI.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.