“Tudo” intra in cinematografe pe 13 mai

13 zile, 17 oameni si 4000 de euro. De atat a fost nevoie pentru realizarea filmului “Tudo”, un thriller independent, in regia lui Iura Luncasu, care a scris si scenariul impreuna cu Salex Iatma. “Tudo”, a carui coloana sonora este semnata de Victor Panfilov si Adrian Despot, va intra in cinematografele din Romania pe 13 mai, distribuit de MovieProduction.

“Tudo” este povestea lui Tudor (Mihai Smarandache), un medic rezident promitator dar caruia ii lipseste increderea in sine si in capacitatile lui de chirurg. Tanarul pleaca in secret in munti pentru a da de urma unei fete (interpretata de Aylin Cadir) despre care banuieste ca este ranita. Spera ca va fi in stare sa o opereze si sa-i salveze viata, demonstrandu-si in felul acesta ca este demn de o cariera in chirurgie. In expeditia sa, Tudor trebuie sa suporte acuzatiile si nemultumirile meschine ale iubitei, Ilona (Oana Carmaciu), care il gaseste in padure si insista sa ramana cu el. Cei doi incep sa aiba parte de intalniri stranii si evenimente neprevazute.

“Cand ne-am propus sa facem “Tudo”, toti cei din jur ne-au spus ca suntem nebuni. Ca o asa desfasurare de forte are nevoie de un buget pe masura. Scenariul implica locatii, transporturi, echipament, echipa extinsa si multa munca. Am gasit o mana de oameni care au crezut in noi, un loc minunat in Marginimea Sibiului, in Crint si am vrut sa demonstram ca se poate si altfel. Si am reusit. Am fost 17 oameni, cu tot cu actori, care am facut de toate. Acum, cand filmul urmeaza sa ajunga in fata publicului, nu ne ramane decat sa asteptam emotionati reactiile. Si ne bucuram ca nu arata a un film ieftin sau de guerrilla”, spune regizorul Iura Luncasu, aflat la prima lui experienta in calitate de regizor independent si co-producator.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.