Fii Super-Cititor Nemira si poti castiga 100 de carti!

In ultimul sfert de secol, Editura Nemira a adus in casele cititorilor peste 20 de milioane de volume si 1500 de autori importanti, unii dintre ei tradusi pentru prima data la noi. Acum, la implinirea a 25 de ani, editura va invita la o sarbatoare a cartii si a lecturii prin intermediul campaniei Super-cititorii Nemira.

Astfel, toti iubitorii de carte sunt asteptati la un maraton aniversar, care cuprinde o calatorie inapoi in timp prin arhiva si istoria Editurii Nemira, cu testimoniale, interviuri, concursuri, quizuri si multe surprize pe evenimentul Facebook creat special pentru a sarbatori un sfert de secol de placerea lecturii.

Cei care doresc sa participe trebuie sa completeze Reading checklist-ul cu bestselleruri marca Nemira si sa isi dovedească super-puterile lor de lectura: cine va dobandi titlul de SUPER-CITITOR, va castiga o biblioteca de 100 de carti.

Editura Nemira a fost infiintata in 1991. La inceputuri, editura era specializata pe literatura science-fiction, cartile din colectia Nautilus, ale unor autori celebri, intrand cu succes in casele multor cititori. In plus, fondatorul editurii, Valentin Nicolau, a lansat tineri autori romani si a promovat valorile autentice: H.R. Patapievici, I.P. Culianu, Mirces Nedelciu, Radu Aldulescu, Daniel Banulescu, Petre Barbu si-au publicat primele carti de dupa 1989 la Nemira. De asemenea, Nemira a fost prima editura de la noi care a lansat un imprint dedicat cartilor pentru copii in 2006 si editura care a lansat primul e-book pe piata din Romania, in 2009.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.