Festival in premiera: Audience Award Film Festival

Prima editie a Audience Award Film Festival, care va proiecta filme rasplatite cu premiul publicului in marile festivaluri ale lumii care confera asemenea distinctii, va avea loc intre 10 si 12 iunie, in Capitala. Proiectiile se vor desfasura in aer liber in curtea TIAB (str. Arthur Verona, nr. 17) si la cinema Elvire Popesco (Bd. Dacia, nr.77).

Ambasadorul primei editii a festivalului va fi Nae Caranfil, care va prezenta si filmul de deschidere al festivalului, comedia iconica a lui Woody Allen, „Zelig”, proiectata pentru prima oara in Romania pe marele ecran. De asemenea, festivalul va prezenta in premiera in Romania filmul „James White”, unul dintre preferatele publicului la editia din 2015 a celui mai mare festival independent de film din SUA – Sundance FF, festival initiat de Robert Redford.

Programul complet al proiectiilor va putea fi consultat in curand pe www.filmedefestival.ro. Biletele vor fi puse in vanzare la Cinema Elvire Popesco, pe Eventbook.ro si la standul festivalului din cadrul Street Delivery.

Audience Awards Film Festival este organizat de Asociatia Cinemascop, finantat de Centrului National al Cinematografiei, realizat cu sprijinul Apa Nova si avand ca parteneri: Ambasada Frantei, Institutul Francez, Cinema Elvire Popesco, TIAB, Fundatia Carturesti, Street Delivery, Institutul Cultural Roman, CINETIc UNATC „I.L. Caragiale”, Perucidefilm.ro

Share

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată.